היריוו צעיר שבוע 8 וחצי ללא דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/02/2020 | 14:46 | מאת: לישי

היי,תאריך וסת אחרון היה ב8.12 - לפי הספירה היום אמורה להיות בשבוע שמיני וחצי . הלכתי אתמול לבדיקת דופק עוברי ראשון . גיל ההיריון לפי us הוא 6.3 אך הרופא לא ראה דופק . המליץ לחכות שבוע עד עשרה ימים לבדיקה נוספת .(הרופא אמר בצער גדול שהוא לא אופטימי ) עם זה שאין דופק בשבוע 6.3 לפי בדיקת us -מצביעה על רב הסיכויים הפלה? ( מציינת כי לפי הספירה מהוסת אני שבוע 8.5 )או שיש עוד סיכוי שיהיה דופק בהמשך? לא ככ יודעת אם להישאר אופטימית.

לצערי זה לא נשמע מבטיח. אבל לעיתים יש וסת לא סדיר או איכות מכשור לא טובה ולא שווה לרוץ לעשות ריקון רחם לפני שמוודאים. חיזרי על זה בעוד שובע.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה