דלקת גרון חוזרת בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/02/2020 | 14:13 | מאת: רבקה

בסד היי דוקטור לפני כחודש הגיע לי תוצאות של מטבח גרון והיה כתוב non gr a positive הרופאה נתנה לי טיפול אנטיביוטי ובקשה שאחזור על הבדיקה לאחר חודש, חזרתי על הבדיקה אתמול ויצא לי שוב אותה תוצאה, האם זה מסוכן לעובר?. האם אני צריכה ליטול שוב אנטיביוטיקה?. זה קשור לcmv?. יש לציין שאני ללא חום

אין קשר ל CMV לא מסוכן לעובר אבל לא בטוח שחייבים אנטיביוטיקה בגילך. את כנראה נשאית. אבל שווה להתייעץ עם רופאזיוהמיות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה