מחלת חום בשליש 1 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/12/2019 | 16:04 | מאת: יעל

שלום, בשבוע 10 היתה לי מחלת חום עם צינון קשה וכאבי גרון וראש. משטח גרון היה שלילי. חשדו בסינוסיטיס וטופלתי במוקסיפן. החום היה סה"כ 3 ימים, עד 38 מעלות. פעם אחת היה 38.3. האם המחלה מסוכנת או מזיקה לעובר? חשוב לי מאד לדעת. תודה רבה!

חשוב לוודא כי לא מדובר ב CMV. או במזהמים בעייתים אחרים. פרט לכך עצם מחלת החום הקצרה שטופלה אינה בעייתית.

21/12/2019 | 17:47 | מאת: עדי

תודה על התשובה. משתפת שבהריוני הראשון לפני 8 שנים נדבקתי הדבקה ראשונית בcmv.. כך שיש לי היכרות עמוקה עם הוירוס, לצערי. אבל התינוק נולד ב"ה בריא. כעת לא נתנו לי בכלל לבדוק cmv. האם יכולה להיות הדבקה חוזרת? וההשלכות מסוכנות כמו הדבקה ראשונית?

תיתכן הדבקה חוזרת. השלכותיה פחותות משמעותית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה