סקירת מערכות מאוחרת חדרי המוח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/12/2019 | 22:14 | מאת: נועה

גיליתי שבסקירת מערכות מאוחרת חדרי המוח הלטרלים הם 8.1 ...קראתי שהטווח הוא עד 10 מ"מ אני צריכה לחזור בעוד כמה שבועות שוב פעם בגלל שלא הצליחו לראות את הכליות ועמוד השידרה ..אני ממש לחוצה האם זה יכול להמשיך להתרחב?האם הם בטווח התקין.. הרופא לא הסביר על זה הרבה ולא התעכב על זה..וכתב בסיכום שזה בעצם תקין...השאלה אם בשבוע 21 זה באמת הטווח הנורמלי ...בהתחשב בזה שהעובר שוקל יותר לשבוע שלו

זה תקין. במעקב מסתכלים שוב לראות האם גדל אבל הערך כרגע הוא תקין לחלוטין

19/12/2019 | 16:38 | מאת: נועה

תודה על המענה האם זה יכול להישאר ככה? או להתרחב?

בסקירה רואים את החדר בנקודת זמן אחת. כדי לדעת אם מתרחב או נשאר כך עושים בדיקה חוזרת. אחריה נדע האם מדובר בתהליך או שזה הערך הוא תקין.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה