תחושות מוזרות..האם זה הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/12/2019 | 10:24 | מאת: לירון

לאחרונה אני מרגישה אי נוחות קיבלתי מחזור שנראה רגיל וזה התחיל אחרי.. כמה ימים הרגשתי מאוד רעבה , פעם אחת הרגשתי בערב הרגשה של בחילה, כמה ימים הרגשתי עייפה, עכשיו כבר כמה ימים אני מרגישה כאבים מתחת לחזה תחושה של בטן נפוחה ומדי פעם התכווצויות כמו מחזור וגזים..כאילו משהו עובר על הגוף שלי אני לא משתמשת באמצעי מניעה האם זה יכול להיות הריון?

14/12/2019 | 21:21 | מאת: סיון

אני לא רופאה אבל אם זה לא הריון תבדקי חיידק הלקרובקטר ככה זה היה אצלי

הריון בודקים בבדיקת בטא בדם. יש המון הסברים לתחושות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה