למנהלי הפורום שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/04/2007 | 07:26 | מאת: סיגל

אני בשבוע 15 ,עשיתי אתמול סקירת מערכות מוקדמת,נאמר שהכל תקין,מלבד זה שהד"ר ראה ציסטה מאוד קטנה בגודל של 6*4.4 שהוגדרה ציסטה בכורואיד פלקסוס מימין ,מה זה אומר?האים עלי לחשוש,עלי לציין שיש לי שני ילדים בריאים ב"ה,ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה? בבקשה תשובה דחופה סיגל

שלום סיגל ציסטה כנ"ל יחסית שכיחה, ומדי פעם רואים אותה, מאחר והיא חד צדדית , הפרוגנוזה טובה ויש לעקוב אחריה בלבד עם אולטראסאונד היא אמורה להעלם, בהמשל יש לבצע גם חלבון עוברי , ואם גם יהיה תקין אז התחזית טובה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה