עלית בטא בשבוע, שק הריון ללא עובר.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/11/2019 | 13:43 | מאת: יעל

בתחילת השבוע הייתי רשמית בשבוע 6 ושלושה ימים. ראו שק הריון בגודל 10 מ"מ ושק חלמון. בלי עובר עדיין. נשלחתי לבדוק בטא. ביום א היתה בטא 25 אלף, והיום, אחרי 4 ימים, 43 אלף. כלומר לא היתה הכפלה. התחילו לי בחילות אתמול. האם העליה בבטא תקינה לשלב הזה? והאם ייתכן שעדין יתפתח עובר אפילו ששק ההיריון היה בגודל סנטימטר? האם יש משמעות לבחילות? תודה!

הבחילות מופיעות כשיש בטא לאו דווקא אם העליה תקינה. העליה אכן לא תקינה אבל יש לחזור על האולטרה סאונד כדי לוודא תקינות .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה