זרם חשמלי בהריון שבוע 25

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/10/2019 | 13:27 | מאת: הילה

יש לי תנור בבית שמעביר זרם חשמלי. אני מתעסקת הרבה באפייה וכל פעם חוטפת זרם, כמעט 10 פעמים ביום. זרמים קטנים ולא נעימים. היום היה טכנאי והבנו שהזרם המועבר בעוצמה של 100 וואט. אני ממש חוששת שזה פגע בעובר בצורה כלשהי. האם זה יכול לפגוע בו? אני חוטפת את הזרמים האלה כבר כמה חודשים וממש מפחדת..

אני לא יודעת לכמת את זה. הסיכוי שנגרם נזק לא סביר.

אבל העוצמה שאת מתארת לא נשמעת הגיונית...

16/10/2019 | 22:18 | מאת: הילה

זה נבדק במכשיר של חשמלאי היה רשום בצג 102 ולאחר התיקון 0... הזרמים שמרגשים כביכול קטנים אבל הטכנאי ציין שזה זרם יחסית חזק.. הוא גם אמר שאין מה לדאוג כי זה לא פוגע..אבל הוא לא רופא כמובן.. אני נשארתי עם חרדה שחטפתי הרבה זרמים כאלה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה