Rh שלילי ושאלה שקשורה..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/10/2019 | 16:28 | מאת: צופית

היי,בשבוע 5 בערך היה לי אחרי קיום יחסים סוג של הפרשות חומות שנמשכו בערך כשבוע,לא דימום או משהו חזק אבל היה מעט גם עשיתי בדיקה פנימית.לא הלכתי לבדוק את זה ואחרי שבועיים הלכתי לבדיקת דופק והכל היה תקין.הרופא הביא לי בדיקות דם ושם התגלה שאני rh שלילי והיא קומבוס שלילי.שכחתי מההפרשןת החומות שהיו ולא אמרתי על זה לרופא.כיום אני בשבוע 19 וזה משהו שעלה לי בשבוע האחרון לזכרון וקצת מטריד אותי.האם זה כבר לא רלוונטי לעכשיו ? או שכדאי לעשות את החיסון בגלל זה?יתכן וזה הזיק? האם בגלל שבזמנו יצא קומבוס שלילי אני יכולה להיות רגועה? 🙏

זה לא בעייתי. ההפרשות בשבוע 5 לא הצריכו חיסון, את תקבלי בשבוע 28.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה