הריון וכתמים מוזרים......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/08/2019 | 09:37 | מאת: גל

היי, שבוע 12+5 הייתי בבדיקת שקיפות עורפית לפני יומיים והכל היה תקין היום בבוקר הבחנתי בתחתונית בשני כתמים קטנטנים צבע אדמדם בהיר כזה.(לא נראה טרי אבל צבע שונה) זה קרה י פעם ראשונה עכשיו . ביצעתי בדיקות פנימיות ואין זכר לכלום . זה כאילו בא משום מקום..מוזר האם ללכת להבדק ?

21/08/2019 | 09:45 | מאת: גל

מציינת שיש לי rh שלילי האם בגלל שני הכתמים הקטנטנים האלה אני צריכה לעשות את החיסון עכשיו?

לא נשמע מטריד. אם לא חלף או מחמיר גשי להיבדק. איני רואה סיבה למתן אנטי D עפי מה שתארת עד כה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה