שבוע 28 ישיבה, שינה ומנוחה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/08/2019 | 09:09 | מאת: מיה

ד"ר שלום רב הבנתי שעדיף לישון על צד שמאל בגלל אספקת חמצן מיטבית לעובר. השאלה שלי האם גם במצבי ערות כשנחים או שרואים טלויזיה במיטה נניח או על הספה צריך להקפיד להיות בהטייה שמאלה ? שמתי לב במוניטור שכשהייתי בחצי ישיבה הדופק של העובר היה יחסית נמוך. תודה מראש

את יכולה להיות בכל תנוחה שנוחה לך. הקושי בשכיבה על הגב או על צד ימין שהריון מתקדם הוא שיש פחות החזר דם לאמא ומכאן הירידה לעובר. כך שאם את מרגישה טוב גם הוא מקבל מה שצריך. לרוב יהיה לך יותר נוח לשכב על צד שמאל.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה