מאז ההפלה הדימום מוזר בווסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/08/2019 | 15:12 | מאת: נועה

לפני כ 7חודשים הייתה.לי הפלה .. ומאז נשאר לי חתיכת תוכן הריוני ברחם , הרופאים לא רצו לעשות מיד גרידה ולפני כשלוש חודשים הרופאה נתנה לי כדור בשם דופסון כדי שיגבירו לי את הדימום בעת הוסת וי זה יגרום להוצאת החתיכה , לקחתי את הכדור שבוע ולאחר מכן הפסקתי כי הרגשתי רע .. (החתיכה נפלה לבד לפני שלוש חודשים ) מאז כל שבוע כשאמור להגיע הווסת במקום זה יש לי מלא קרישים דביקים חומים וכאבים נוראיים בשדיים שמתנפחים כמו בתחילת הריון , בהתחלה חשבתי שזה דימום השתרשות אבל אני רואה שזה כל חודש ככה שבוע ראשון בקושי דימום רק גושים חומים עם הפרשה ורודה , ואז מגיע הווסת איך יכול להיות על מה זה מעיד??? בתודה

עלייך לחזור על הבדיקה לשלול שארית.

01/08/2019 | 23:22 | מאת: נועה

למרות שהבדיקה הייתה הסטרוסקופיה אבחניתית ואמרו לי 'שזה הכי מדויק???

אבל לא כתבת שעשית היסטרוסקופיה. היא אכן המדויקת ביותר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה