היפרדות קרומים בשליש שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/07/2019 | 09:22 | מאת: ללה

הריון שבוע = החל משבוע 7 נצפתה המטומה בשבועות האחרונים נאמר לי שזוהי היפרדות קרומים 50*1 רציתי לדעת האם ממצא כזה בשבוע 15+מראה על אפשרות של בעיה בעובר

17/07/2019 | 12:59 | מאת: חגית

היי אני לא רופאה רק רציתי לומר לך שהיה לי בדיוק את אותו הדבר (אפילו באותם שבועות...) וילדתי תינוקת בריאה ומקסימה קצת מוקדם מדי אבל בסופו של דבר הכל בסדר איתה תרגישי טוב... והריון קל

היפרדות קרומים אינה בהכרח מובילה לבעיה. מצריך מעקב בלבד. לרוב הלידה מתרחשת בזמן ואין קשר לבעיה בעובר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה