אחרי הסרת מחיצה בלייזר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/07/2019 | 15:28 | מאת: אחרי הסטרוסקופיה ניתוחית

שלום . לפני חודשיים וחצי 21.4.2019עברתי הסרת מחיצת רחם דרך הסטרוסקופיה ניתוחית(לייזר).אחרי הניתוח וטפול הורמונאלי . פחות מחודש ימים קבלתי מחזור 9.5.2019 ב5.6.2019 בטא היה חיובי. בשבוע 5 הריון חל דימום ספונטאני בבדיקת US היה הפלה ללא שאירית, והרופא לא רואה ב US הדבקיות. ווסת שניה לא היה הריון למרות שהתחלנו עד פעם ל TTc. השאלה שלי מתי כדאי בדרך כלל להיכנס להריון אחרי ניתוח הסרת מחיצה? והאם ההפלה קשורה לניתוח ? והיה עדיף לחכות זמן מסוים.? האם אתה ממליץ על היסטרוסקופיה לביקורת לפני עד נסיון להריון? אודה על כל מענה.

זה תלוי בממצאים. בדר"כ ההמלצה היא לנסות בווסת שאחרי הפעולה (כמו שעשית). אין בהכרח קשר בין ההפלה להיסטרוסקופיה ואני לא רואה צורך בעוד היסטרוסקופיה לפני הריון הבא. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה