שאלה בנוגע לאורך צוואר הרחם בשבוע 23 (לאחר ניתוח)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/07/2019 | 10:42 | מאת: רוית

היי, אורך הצוואר שלי הוא 28 מ״מ, רציתי לדעת האם זה תקין לשבוע הזה? אציין שעברתי ניתוח טורשן לפני כשבוע וחצי, אושפזתי לכשבוע, היו מדי פעם התכווצויות. ויש לי הפרשות חומות/ורדרדות מדי פעם. כרגע אין כאבים או התכווצויות, מרגישה תנועות עובר. האם כדאי ללכת עכשיו שוב לבדיקה? זה אורך גבולי/בעייתי? יש לי בדיקת מעקב בעוד כשבוע וחצי במחלקה להריון בסיכון האם זה בסדר לחכות? תודה.

09/07/2019 | 10:43 | מאת: רוית

בינתיים לוקחת נרות אנדומטרין למשך שבוע.

זה תקין ואת מטופלת בכל מקרה בנרות פרוגסטרון כך שאין מה להיבדק כעת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה