הריון ? אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/07/2019 | 13:14 | מאת: סיון

שלום רב, אני לאחר מס' הפלות מוקדמות (ללא דופק) + 2 ילדים בריאים לפני ההפלות. ביצעתי מעקב זקיקקים ונאמר לי שהביוץ בתאריך מסויים. כבר עברו 17 יום מהביוץ ועדיין לא קיבלתי מחזור. בדיקת הריון ביתית שלילית ביום 15 לביוץ (ע"ג הבדיקה מצויין להשתמש יום לאחר האיחור). השאלה שלי - יכול להיות שלא מקבלים מחזור לאחר 14 יום מהביוץ? אני בלחץ אטומי בגלל ההסטוריה שלי , מקבלת דופסטון לתמיכה בהריון (כל הבדיקות תקינות) מפחדת לעשות בדיקת דם להתבאס מהפלה נוספת

את אמורה לקבל. בדיקות ביתיות אינן מדויקות בהכרח לכן גשי לבצע בדיקת דם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה