האם יתכן שהיה הריון כימי?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/07/2019 | 06:56 | מאת: חגית

בהמשך לשאלה הקודמת: הווסת הגיעה לבסוף באיחור של שבוע - שזה מעולם מעולם לא קרה! (בדרך כלל מאד מדוייק 29 - 30 יום). חוץ מזה, כשביצעתי כמה פעמים בדיקות דם להריון כשלא הייתי בהריון התוצאה הייתה תמיד < 1.2, ואילו עכשיו ביום ה- 29 למחזור יצא בטא= 3.6. כאמור ביום ה- 36 קיבלתי מחזור. האם ניתן להסיק שהיה כאן הריון כימי? האם יש לזה איזו משמעות להמשך?

04/07/2019 | 07:12 | מאת: חגית

והאם אני צריכה להמתין לפני המשך הנסיונות להרות? תודה וסליחה על החפירות

את לא צריכה זמן המתנה כלשהו.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה