האם יתכן הריון? או לפני מחזור?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/07/2019 | 14:02 | מאת: חגית

שלום, אלו תוצאות בדיקות דם שביצעתי היום- יום 29 למחזור אחרון, יום 13 לביוץ משוער. האם יתכן הריון צעיר? האם לפי הפרוגסטרון, יתכן שמחר אקבל מחזור או שהפרוגסטרון גבוה מדי? HCG QUANT.(S) 3.60 IU/L (HCG < 5 IU/L = NEGATIVE) (HCG > 25 IU/L = POSITIVE) image description PROGESTERONE 18.37 NMOL/L (FOLLICULAR PHASE : <0.3-0.95 NMOL/L) (LUTEAL PHASE : 3.8 - 50.5 NMOL/L) (POST MENOPAUSAL : <0.3-0.65 NMOL/L) :PREGNANT FEMALE (FIRST TRIM : 8.9-468 NMOL/L) (SECOND TRIM : 72-303 NMOL/L) (THIRD TRIM : 89-771 NMOL/L)

אם אכן הספירה שלך מדויקת אז לא נראה שיש הריון. עם זאת כדאי לחכות קצת ואם לא תקבלי ווסת לחזור על הבדיקות.

04/07/2019 | 06:55 | מאת: חגית

בהמשך לשאלה הקודמת: הווסת הגיעה לבסוף באיחור של שבוע - שזה מעולם מעולם לא קרה! (בדרך כלל מאד מדוייק 29 - 30 יום). חוץ מזה, כשביצעתי כמה פעמים בדיקות דם להריון כשלא הייתי בהריון התוצאה הייתה תמיד < 1.2, ואילו עכשיו ביום ה- 29 יצא = 3.6. האם ניתן להסיק שהיה כאן הריון כימי? האם יש לזה איזו משמעות להמשך?

לא ניתן להסיק מזה וכמו שאמרת זה חסר משמעות. המשיכי לנסות. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה