שינה על הגב שבוע 21

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/06/2019 | 10:34 | מאת: מודאגת

ד"ר שלום רב ישנתי על הגב כשעה אני בשבוע 21 והתעוררתי כי הרגשתי כאילו חסר לי אוויר. האם זה הזיק לעובר? אני מקפידה לישון על צד שמאל אך לפעמים לא שולטים על תנוחות השינה. בנוסף התחלתי להרגיש תנועות עובר משבוע 19 בערך שליה אחורית כמה תנועות אמורים להרגיש? יש ימים בהם מרגישה יותר ויש שפחות. ממתי צריך לתת את הדעת על זה? תודה מראש

כמו שאמרתי פעמים רבות בעבר - השכיבה על הגב לא מסוכנת כל עוד את מרגישה טוב. העובדה שהתעוררת ושינית תנוחה אומרת שלא גרמת שום נזק. אל דאגה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה