שילייה אחורית נמוכה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/06/2019 | 12:28 | מאת: מאי

שלום , אני שבוע 19 אחרי סקירת מערכות וכל הבדיקות הנדרשות , אתמול עברתי תאונת דרכים קלה ובבית החולים עשו בדיקה ראו שהכל טוב אבל ציינו שהשילייה שלי נמוכה , ואני תוהה מדוע הרופא שלי האישי לא אמר לי את זה עד היום?הוא כן הדגיש שהשילייה היא אחורית אבל לעולם לא אמר שהיא נמוכה. האם השילייה הנמוכה זה משהו בעייתי מאוד?אני ממש נכנסתי לסרטים

היא תמיד נמוכה בשבועות האלה, וכל עוד לא פתח (והיא כנראה לא על הפתח) אין לזה חשיבות. היא לרוב עולה. המתיני לסקירה השניה .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה