מחיצה בין דופן הרחם לשק ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/05/2019 | 14:40 | מאת: Bar

היי, שבוע 10. אתמול הרגשתי פילוח חד בבטן , ממש כאב עצום , ממש כמו פקיעת מי שפיר. (הריון 6, אז מכירה ). בלילה היו הפרשות דמיות . הגעתי הבוקר למיון נשים , שם ראו מין מחיצה בין השק לדופן הרחם ממש קו לבן ... מה שלא היה לפני . הרופא שאל אם היו לי שני עוברים ואמרתי שלא ... כבר עשיתי לפני us שהיה תקין . אמר שאין לזה ככ משמעות כרגע ורק צריך לעקוב . לגביי אחכ הוא לא ממש נתן לי הסבר .. העובר תקין ,מתפתח טוב . אשמח לשמוע חוות דעת .. תודה ובשורות טובות

אין שום דרך לדעת מה היה קודם או מה הצפי. כרגע נראה שזה תקין ולמעט מעקב אין הרבה מה לעשות . באשר לכאב מאחר הוא היה אקוטי וחלףוהעובר נראה תקין - כל השערות הסיבה הן בגדר השערה ואין להן משמעות אופרטיבית כרגע.

14/05/2019 | 18:53 | מאת: Bar

מבינה. אבל השאלה שלי היא יותר מהי מחיצה בין הגופן לבין השק? מה ההשלכות של דבר כזה?

קשה לדעת.. אולי התכוונו להיפרדות קטנה. אבל אני לא בטוחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה