חשש מטוקסופלזמה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2019 | 22:20 | מאת: מודאגת

שלום רב ד"ר לפני יומיים נכנס לי חתול לבית , חתול שמסתובב בחצרות הבתים אבל לא שייך לאף אחד. יש לי חשד שהוא טייל על השיש במטבח ואולי נגע /טעם מהקערות שהיו על השיש שגם אני אכלתי מהם לאחר מכן כי לא ידעתי שנכנס. אני בשבוע 15 ואין לי נוגדנים לטפיל. האם זה מסוכן התרחיש הנל. יש לציין כי לא בטוח שנכנס לבית זה ספוקלציה שלי.

הדבקה בטוקוספלסמה עוברת בצואת חתולים. לא נשמע שיש חשד גבוה לחשיפה. אבל חיזרי על הבדיקהעוד חודש.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה