שק הריון ןשק חלמון ללא עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/04/2019 | 21:12 | מאת: אימאן

בוקר טוב. מחזור אחרון היה ב1/3/2019 אמורה להיות שבוע 7+5 היום עשיתי אולטראסאונד והרופאה אמרה לי שהיא רואה שק שגדל מהפעם האחרונה( הייתה בשבוע 5) ורואה שק חלמון אבל לא רואה עובר. ובקשה לחזור בעוד שבוע. אני מאוווד עצובה האם יש סיכוי שתראה עובר עוד שבוע? או להשלים עם זה שההריון הופסק??. אני מצרפת צילום אולטראסאונ

לעיתים הווסת אינה מדויקת וכדי לקבוע סופית שהריון אינו תקין תמיד עדיף לשוב על הבדיקה עוד שבוע.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה