דחוף! הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/04/2019 | 23:25 | מאת: מודאגת

שלום דר לפני שבועיים עקב כאבי בטן אפיגסטרים חזקים התגלה אצלי הליקובקטר פילורי. טופלתי בפלג'יל 250 מג- שני כדורים פעמיים ביום. ובנוסף מוקסיוויט פורטה נקסיום ופרוביוטיקה. לאחר 5 ימים מנטילת הכדורים גיליתי שאני בהריון, והפסקתי את השימוש בפלג'יל. אני מאוד לחוצה שחלילה נגרם נזק לעובר. מאמינה שהייתי סביב השבוע ה4-5 להריון כשנטלתי את התרופה הזו. אשמח לדעתך בנושא. תודה

השבוע הצעיר בו השתמשת הוא בד"כ בטוח מאחר וההריון נספר מהווסת בה למעשה את לא בהריון. כך שבנראה שלא עתיד להיגרם נזק .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה