האם בהריון הפרשות לא ברורות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/03/2019 | 22:00 | מאת: אלמונית

שלום, בת 32 יש לי 2 ילדים לפני שבוע סיימתי גלולות ויומיים לאחר מכן במקום לקבל מחזור היו יומיים וחצי של הפרשות חומות וזהו יש לציין שאני עם גלולות מאז הלידה האחרונה ולא פיספסתי גלולה כבר שנה וחודשיים ואף פעם לא קרה כזה דבר לרוב המחזור שלי 5 ימים בהריונות הקודמים לא היו הפרשות לפני ההריון ואני צריכה להתחיל חפיסת גלולות חדשה האם יש סיכוי שאני בהריון?

התחילי את החפיסה החדשה כמתוכנן. אם את חוששת להריון בצעי במקביל בדיקת בטא. הסיכוי נמוך אבל תקבלי תשבה באותו יום ולא תצטרכי להתלבט.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה