דופק מהיר בהריון מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/03/2019 | 08:44 | מאת: יהודית

שלום, אני בשבוע 35 להריון- ההריון תקין. בשבוע האחרון אני מרגישה כמין חוסר אויר-מרגישה שאני אחרי מרתון- גם כשזה במנוחה. וכשאני בודקת את הדופק הדופק שלי מעל 100. ביום רביעי הגיע גם ל120. האם זה תקין?? מה אני יכולה לעשות כדי להיטיב עם זה?

גשי למיון/לקופה. יעשו לך אקג ובדיקות דם. יש סיבות שניתן לטפל בהן (אנמיה, תפקוד יתר של בלוטת תריס) ואם מדובר רק בקצב מהיר ניתן לתת טיפול תרופתי להאט עלמנת להקל עלייך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה