שבוע ההריון חישוב נכון..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/03/2019 | 11:27 | מאת: לירון

שלום. הוסתם האחרונה הייתה ב10.6 לפי אילטראסאונד ראשון חושב ל16.6 לאחר מכן בכל הבדיקות העובר היה גדול בשבוע מה שאומר שתאריך הוסת היה נכון. לפי תאריך הוסת אני אהיה בעזרת השם ביום ראשון שבוע 40.השאלה אם לעלות למיון לביקורת לפי תאריך הוסת ושאר הבדיקות או לפי מה שתיקן הרופא באולטראסאונד הראשון? תודה

ה US הראשון האו מדויק יותר אבל לעיתים הוא נעשה באופן לא נכון ואם הווסת סדיר וכל הבדיקות תאמו את הווסת אז הייתי מתייחסת לפי הווסת וניגשת לבדיקה בשבוע 40.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה