בדיקה ראשונה אצל רופא נשים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/03/2019 | 09:01 | מאת: הריון מתחיל

אני בשבוע 4-5 בערך. עם בטא וסטיק חיובי. לאחר שקראתי באינטרנט על לא מעט עדויות של בנות שהלכו לבדיקה ויגינלית ראשונה ודיממו באותו יום של הבדיקה ואף הפילו יש לי חשש גדול ללכת להיבדק דרך הנרתיק. אני מוכנה להיבדק רק באולטרסונד חיצונית. לשם כך באיזה שבוע כדאי ללכת? והאם הרופא יסכים לזה? גם אם יגידו לי שאין קשר, אני קראתי על מספר לא מבוטל של נשים שהעידו שבאותו יום של הבדיקה נפל להן. לא מוכנה לקחת סיכון

בד"כ הביקורת היא בשובע 6-7 עם US וגינלי לראות עובר עם דופק ולמדוד אותו. אם את מסרבת (למרות שבאמת אין קשר לדימום אבל זו עדיין זכותך) כווני לשבוע 8 בערך אז קל יורת לראות על הבטן.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה