בדיקה ביתית חיובית ובדיקת דם שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/03/2019 | 01:25 | מאת: שירה

שלום וברכה, קיבלתי מחזור לפני כשבועיים ועדיין הוא לא נגמר. כבר לא דימומים אבל הפרשות כהות שלא נגמרות כמו בסיום של מחזור. זה אף פעם לא קרה לי. המחזור שלי אורך 6 ימים בדרך כלל כאשר מיד יומיים לאחריו הביוץ. עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית ובבדיקת דם שעשיתי במוקד לרפואה דחופה, יצאה שלילית. (נתנו לי תשובה בתוך 10 דקות ואני לא בטוחה כמה היא אמינה כי הבנתי שלוקח זמן לקבל תוצאה) בנוסף השבועיים האחרונים מלווים בחולשה ועייפות רבה. האם בכל זאת יש סיכוי שזה הריון? הרבה תודה

03/03/2019 | 20:27 | מאת: שירה

ביצעתי בדיקה ביתית נוספת שיצאה חיובית. לא מצליחה להשיג תור אצל הרופא בבקשה אודה לתשובתכם הסקרנות הורגת אותי

אין קיצורי דרך. גשי לקופת חולים. בצעי בדיקת דם עם ערך מספירי ונראה מה תשובתה. יש המון אפשרויות לפער הזה. במקום לנחש גשי להיבדק כמו שצריך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה