לא מצליחה לישון בלילה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/02/2019 | 01:58 | מאת: אני

שלום שבוע 33. שליה קדמית. שמתי לב שכשאני ישנה על צד שמאל אני מרגישה פחות תנועות. בישיבה אני מרגישה הכי הרבה. יוצא שכשאני מוצאת את עצמי ישנה על צד שמאל אני כמה בחרדות שחסמתי אולי נתיב אויר לעובר כי אז הוא זז פחות. אבל לישון בישיבה זה כמעט בלתי אפשרי ובצד ימין לא תמיד נוח אז מה עושים? יכול להיות שגם שינה על צד שמאל בעייתית?

תחושת התנועות מושפעת מהרבה גורמים. את יכולה לישון באיזו תנוחה שנוחה לך, את לא חוסמת לעובר נתיב אוויר כי הוא אינו נושם אלא מקבל חמצן מהשליה . כל עוד את מרגישה נוח את יכולה לישון בכל תנוחה שתברחי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה