תחושת שריפה של העור בזמן הריון שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/02/2019 | 16:41 | מאת: דניאלה

שלום רב הנני בשבוע 34 להריון ומזה כשבוע -שבועיים סובלת מתחושת שריפה של העור בחלק העליון של הבטן. אני ממש מרגישה שזו תחושה חיצונית ולא פנימית, והיא נמצאת רק בחלק העליון של הבטן (סוג של איפה שהברזלים של החזיה, רק שזה קורה גם ללא קשר ללבוש של חזיה וגם בשינה..) לציין שאין שום פריחה או סמן חיצוני על העור, רק תחושת שריפה והעור חם מאוד למגע. מה זה יכול להיות? אתמול בדקתי חלבון בשתן והיה תקין.. תודה

קשה לדעת. זה יכול היות מיובש ועד מתיחה. צריך לראות שאין גודש ורידי באזור. אבל סהכ אם אין סימנים נוספים לא נשמע מטריד.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה