כדורים פסיכיאטרים והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/01/2019 | 20:28 | מאת: נטלי מתמודדת נפש

אני מתמודדת עם סכיזואפקטיב גיל 35 נוטלת כדורים פסיכאטרים מזה 15 שנה כיום נוטלת ליתיום וזיפרקסה כיום בזוגיות אם אדם בריא האם אוכל להכנס להריון ? מה אעשה כדי להיות בטוחה שאיני מסכנת את העובר ? מאוד רוצה לזכות להיות אמא אשמח למענה ולהנחיה בעניין תודה

עלייך להגיע למרפאת טרום הריון עלמנתלשנות את הטיפול התרופתי ולקבל ייעוץ מקיף על הסיכונים והמעקב.

28/01/2019 | 16:38 | מאת: נטלי

היכן את ממליצה לגשת אני בלאומית ותודה על המענה

המרפאות האלה מתקיימות בדרכ בבתי החולים. את יכולה לגשת להלל יפה אם את מהאזור.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה