אחרי הפריה של שני עוברים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/01/2019 | 12:33 | מאת: דיקלה

שלום פרופ מוטי, מחזור אחרון 27.12.18 ב3.1.19 עברתי שאיבה וב7 עברתי הפריה של 2 עוברים. עשיתי בדיקת בטא לאחר שבועיים ב22 ויצא לי בטא 1238, האחות התקשרה ואמרה שהתבטא לא הכפילה את עצמה עלתה בקצת יש חשש שהרעיון לא תקין? זה נכון שמעל 1000 כבר אין סיבה לחשוש? אשמח לתשובה בזמניך הפנוי תודה רבה רבה

ציינת בטא אחת, מתי היתה בדיקה נוספת של הכפלה? בכל מקרה מאחר והחזירו שניים קשה להסתמך על הבטא. גם מעל 1000 יכולים להיות הריונות לא תקינים כי כאמור ערכיה בטא אינם מדד טוב להסתמך עליו. כרגע זה חיובי. המתיני שובע וגשי לעשות US. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה