שאלה בנושא דימום בתחילת הריון לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/01/2019 | 08:24 | מאת: אביגיל

הי, אני בשבוע 7 להריון. אתמול ראיתי קצת דם בתחתונים. הלכתי להבדק אתמול וראו שהכל כרגע בסדר- יש עובר עם דופק. ראתה ממש קצת דם בבדיקה שלה. הרופאה אמרה לי לנוח שלושה ימים. מאתמול אני שמה לב שבכל פעם שיש לי יציאה יש אחריה קצת דימום מהנרתיק ובמצב אחר אין דימום. האם זה נורמלי? האם יש צורך שוב ללכת להבדק? תודה מראש ויום טוב...

1. צריך לוודא שהדימום מהנרתיק ולא מהרקטום לאור הסמיכות ליציאות 2. אם אכן מהנרתיק צריך לראות אם מהרחם או מהצוואר ולנהוג בהתאם.

23/01/2019 | 16:33 | מאת: אביגיל

תודה על התשובה. הדימום הוא מהנרתיק והוא ממשיך גם בלי קשר ליציאה. אין כאבים ואין הרבה דימום אבל בכל זאת קיים קצת דימום. האם לגשת שוב להבדק?

זה מאוד נפוץ,לרוב ההריון ממשיך תקין אבל בד"כ מעקב שבועי מספיק בשבל זה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה