אנטי די נוגדנים בדיקת דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/01/2019 | 13:04 | מאת: גלי

שלום, אני בהריון פעם אחרונה עשו לי במיון בשבוע 24 חיסון אנטי די עקב נפילה , כיום שבוע 36 + עשתי אתמול ספירת דם וכתוב בתוצאה COOMBS INDIRECT לא זוהה נוגדן ספציפי - שאלתי האם צריך לחסן אותי שוב עם התוצאה הזו ? לפני חודש גם עשיתי ויצא לי חיובי בתוצאה ... אשמח לתשובה בנושא

קרןב לודאי שאת צריכה שוב. יש להוציא מקופח את הטיטר שלך ואם הוא נמוך צריך לתת שוב.

21/01/2019 | 16:43 | מאת: גלי

מזה הכוונה להוציא מקופח את הטיטר שלי?

לכל נוגדן כתוב טיטר שזה למעשה הכמות . בד"כ כתוב 1:4 או 1:16 וכו

11/05/2022 | 13:27 | מאת: אסתי

אני בהריון ללידה שניה ואני מאובחנת עם סוג דם שלילי, בשבוע 17 עשיתי בדיקת נוגדנים והוא יצא תקין, אח"כ בשבוע 29 עשיתי שוב ויצא שיש לי 1:16 , (בהריון הקודם הכל היה תקין, נתנו לי חיסון לפני ואחרי) מה זה אומר 1:16 האם זה משהו שיכול לגרום לבעיה לעובר? מה יהיה עם ההריונות הבאים שלי? האם זה יכולה בחזרה לרדת ל0 ? האם אחרי הלידה אני צריכה לקחת אנטי די? כמו כן שבוע אחד זה עלה ל 1:32 ואח"כ ירד בחזרה ל 1:16. מה זה אומר? שמח לקבל תשובות, אני נורא מבולבלת ורוצה העיקר לדעת מה יהיה העתיד של הלידות הבאות

27/07/2022 | 15:34 | מאת: מלכי דייטש

מה התשובה? עכשיו ברוך ה' ילדתי כבר אבל הם רוצים שאכנס להריון רק עם טיפולי פוריות, האם להיכנס להריון טבעי זה מסוכן? מה הסיכונים? מה שווה לי יותר?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה