בדיקת העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/11/2018 | 09:49 | מאת: יעל

היי בשבוע 20+5 לאור מדדי עובר- יצא גדול בשבוע וחצי. נשלחתי להעמסת 100 להלן התוצאה ביחידות mg/dl בצום 87 לאחר שעה 141 שעתיים- 114 שלוש- 64 אשמח לפיענוח התוצאות. תודה.

תקין לגמרי בשבוע 20 אם יש פער כדאי לוודא את גיל ההריון ב US המוקדמים

17/11/2018 | 17:52 | מאת: יעל

תודה על התשובה. הרופא אמר שאצטרך לעשות פעמיים את הבדיקה, כדי לזהות סכרת של לפני הריון וסכרת הריון. במידה ואעשה את העמסה של ה- 100 שוב בשבוע 30, האם התוצאה אמינה?

ההעמסה נעשית בדרכ בשבוע 24-28. כשיש דרגת חשד מבצעים בתחילת ההריון ואחר כך שוב סביב שבוע 26. הצורך לעשות שוב תלוי בגורמי הסיכון שלך . מבחינת אמינות התוצאה היא אמינה אבל השאלה אם פער של 3 שבועות בבדיקה אכן נחוץ.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה