שקיפות עורפית וחלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/10/2018 | 13:17 | מאת: לירון

שלום. בשקיפות העורפית יצאה לי תוצאה של 2.6ממ הסיכון לפי חישוב עם הגיל (31)הינו 1:204 בנוסף גם סקר ביוכימי ראשון ושני יצאו עם תוצאות סקר של 1:180 אך לפי מה שאני רואה המדדים שלי כן תקינים.. גם בשקיפות עורפית הבנתי שעד 3 ממ זה תקין? תוצאות חלבון עוברי Afp-0.61 Hcg-0.63 Estr-0.82 האם התוצאות הם נורמליות ותקינות? כמובן לא ביחס לגיל. אודה מאוד לתשובתכם

כל אחד מהפרמטרים הוא תקין. השקיפות על הגבול העליון של הנורמה וזה כנראה מה שתרם לכך שבשקלול סטטיסטי יוצאת לך תוצאה של סיכון גבוה יחסית.

31/10/2018 | 15:34 | מאת: לירון

תודה רבה על התשובה המהירה.. מה שהכי השפיע בעצם זה גם הגיל נכון?

והערך של השקיפות עצמה, שהיא כאמור תקינה אך על הצד העליון של הנורמה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה