איחור במחזור ותוצאת בדיקה שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2018 | 17:02 | מאת: אנונימית 26

היי אני בת 26 מנסה מזה כמה חודשים עם בעלי להיכנס להריון. וסת אחרונה הייתה ב29.8 בשבוע וחצי האחרונים מרגישה בחילות(ללא הקאות) צרבות ומתן דחוף יותר של שתן. החלטתי לחכות קצת עם בדיקה ביתית ועשיתי אותה רק היום בשעה 6 בבוקר. קמתי משינה עשיתי בדיקה וחזרתי לישון. הבדיקה שעשיתי הציגה תוצאה שלילית. ברביעי הולכת לבדיקת דם.. יש סיכוי להריון? המחזור לא הגיע ולא נראו סימנים למחזור. יכול להיות שלמרות המחזור שמאחר ההריון עדין צעיר ובגלל זה הבדיקה יצאה שלילית? הייתם ממליצים לעשות שוב בדיקה ביתית לפני הבדיקת דם? תודה מראש

הי. אין צורך לעשות בדיקה ביתי נוספת. לא ציינת אם הווסת סדיר או לא. בכל מקרה הבדיקה האמינה ביותר היא בדם אז כדאי לבצע אותה ולהמשיך בהתאם. אם הריון - מצוין אם לא - שווה לבדוק למה הווסת לא סדיר , בעיקר כשאת מנסה להרות . בשורות טובות

07/10/2018 | 17:10 | מאת: אנונימית 26

היי תודה על המענה.. הייתי 10 שנים על גלולות פמינט הפסקתי לפני בערך 5 חודשים והמחזור היה סדיר. יכל לאחר ביומיים שלושה אבל לא יותר מזה. לפני חודש עשיתי בדיקת פאפ ובדיקת דופלר אגן אחרי שנראתה ציסטה אך הבדיקות יצאו תקינות. לדעתך יש סיכוי להריון?

כן, אבל אם הבדיקת שתן שלילית צריך לעשות דם לוודא

10/10/2018 | 17:37 | מאת: אנונימית 26

היי אז היום עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 268 מה זה אומר? האם הריון??

כן. בהצלחה!

11/10/2018 | 17:17 | מאת: אנונימית 26

מצטערת על נגלה של שאלות.. אבל בכל זאת אשאל הוסת האחרונה הייתה ב29.8 268 בטא זה קצת נמוך להבנתי.. האם מעיד על משהו? האם יכול להיות שהביוץ היה מאוחר?

כנראה. גשי ל US עוד שובע ונדע

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה