הרעלת קיבה בשבוע9 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/10/2018 | 16:57 | מאת: רוזי

שלום רב, אני נמצאת בשבוע 9 להריון, אתמוח אכלתי בחוץ פיצה וחטפתי הרעלת קיבה, הקאתי כל הלילה, יש לציין שכל מי שהיה איתי שילשל, ככך שזה מהפיצה בוודאות, היום ההקאות נפסקו אך לא אכלתי כלום, עדיין לא מסוגלת ויש מעט חום באיזור ה37.5, אני כן מנסה לשתות מים, האם יש צורך ללכת למיון? אשמח לתשובה, בתודה מראש, רוזי

לשמור על שתייה מרובה, באם חום מעל 38 או שאת מיובשת ולא מצליחה לשתות יש לגשת למיון לקבלת נוזלים /ברור חום

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה