ב US ראו דופק חלש בשבוע 11

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/09/2018 | 23:02 | מאת: ברורית

ביום שישי האחרון הייתי אצל רופאת נשים פעם ראשונה בהריון הזה (לא ראשון). אין תאריך וסת. בUS הוגינאלי היא אמרה שאין דופק. ושהעובר מתאים לשבוע 9. אחר כך בUS הבטני היא אמרה שהעובר תואם לשבוע 11 ושיש דופק חלש. יש דופק בוודאות, ראינו ושמענו אותו. אבל הוא חלש לדבריה. מה זה אומר דופק חלש? מה צריך לעשות הלאה - מלבד US חוזר בעוד שבוע, כפי שאמרה?

רק US חוזר עוד שבוע. "חלש" זו קביעה סוביקטיבית . מניחה שהתכוונה לדופק איטי. צריך לחכות ולראות. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה