דימום בהריון צעיר-ערכי בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/09/2018 | 11:26 | מאת: Nofar

שלום, ביום שישי הופיע דימום ״טרי״ בכמות קטנה שהפסיק במהרה (שבוע חמש+4) ובבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון בלבד באותו היום. בבדיקת בטא ביום ראשון (שבוע חמש+6) תוצאה של 7432 והיום לאחר 48 שעות תוצאה של 9263 (שבוע שש+1). אציין שמאז יום שישי ישנו דימום מאוד קל שמופיע לסירוגין, דם לא טרי. אודה מאוד לפירוש הממצאים.

אין פרשנות מדויקת. המפתח הוא בבדיקת האולטרה סאונד הבאה שתעשי. אם ההריון מתפתח תקין או לא. כל השאר זה ספקולציה בלבד. בהצלחה!

18/09/2018 | 14:48 | מאת: Nofar

תודה!

20/09/2018 | 19:11 | מאת: Nofar

היי, היום הייתי באולטרסאונד (הקודם לפני 6 ימים), גודל שק הריון 10x6 מ״מ , ממוצע 8. נראה גם שק חלמון לעומת הפעם הקודמת שהיה שק ריק,עדיין אין דופק. הטכנאית משערת שגיל ההריון צעיר יותר מהחישוב של הוסת האחרונה. איך להתייחס כעת לערכי הבטא? על מה זה יכול להעיד?

אני נוטה להסכים עם הטכנאית. עזבי את הערכים. חכי לUS בעוד שבוע. ההריון מתפתח אבל כנראה צעיר. בהצלחה!

21/09/2018 | 09:19 | מאת: Nofar

תודה!

25/09/2018 | 20:18 | מאת: Nofar

היי שוב, למרות ההתפתחות באולטרסאונד בקשו שאבצע שוב בדיקת בטא (עד שנרגעתי הגיעה השיחה שזה לא עליה תקינה בבטא ולמרות הUS לחזור על הבדיקה). מ9263 עלתה בשבוע בדיוק ל35,001. שוב לא הכפלה כל יומיים... האם אני יכולה להסיר דאגה מליבי בעניין הבטא? עד כמה עליה בצורה כזו שכיחה? תודה על התשובות והסבלנות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה