אוננות מאומצת בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/09/2018 | 11:07 | מאת: מרי

שבוע 4+1 בטא 1254. ראשית סליחה על הישירות. אתמול בשל תחושה של דאגה ומתח עשיתי שטות ואוננתי באופן מאומץ מאוד. אחכ הרגשתי לחצים חזקים בבטן העליונה והתחתונה ובגב. אוננות בשונה מיחסי מין מצריכה יותר התאמצות על מנת להגיע לאורגזמה. ויותר מפחיד הרגישות שהיתה לי קודם בשדיים נעלמה כלא היתה. האם ההריון הלך? האם סיכוי גדול שאני עוברת הפלה?

האוננות עצמה לא גורמת להפלה. תחושות כאלה אופייניות לתחילת הריון ואין בהן כדי לבשר על הפלה בהכרח. חכי שבוע וגשי ל US.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה