דימומים בתחילת היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/08/2018 | 22:36 | מאת: אלמונית

שלום, בחורה צעירה היריון ראשון ומתוכנן שבוע 5 פלוס 4 בריאה בדרכ. דימומים כימעט כמו מחזור יש לציין שאני לא מחליפה יותר מפד אחד במהלך היום הדימום בערך כבר 4 ימים היה חשד להיריון מחוץ לרחם אושפזתי ונישלל עקב מציאת השק בתוך הרחם. הבטא בשבוע 5 פלוס 2 עמד עד 3000 מהן הסיבות לדימום האם ההיריון יכול לשרוד?

16/08/2018 | 14:59 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כדאי לחזור בהקדם על אולטרסאונד כדי לודא שההריון תקין. דימום בתחילת הריון מעלה את הסיכון להפלה אך לא מחייב הפלה .

16/08/2018 | 15:02 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

אם סוג דם rh שלילי - היית צריכה לקבל אנטי d . פני למוקד או מיון במידה וסוג דם שלילי או שאת לא יודעת מהו .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה