הריון או...? מבולבלת....מוטרדת...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/08/2018 | 01:52 | מאת: לינה

שלום רב הווסת שלי די סדירה 30 ימים +/- 1. לאחר יומיים איחור ביצעתי בדיקה ביתית שהראתה פס מאוד חלש (כך היה גם בהריון ראשון). כעבור יומיים ביצעתי בדיקת דם שהייתה שלילית (0!). כיום אני עם שבוע איחור במחזור, אין סימנים אופיניים למחזור הקרב. אם זה לא הריון, מדוע יש איחור? תודה רבה

כדאי שתעשי בדיקת דם. הן יותר מדויקות. יכול להיות הריון צעיר שלא מתפתח/הריון מחות לרחם או הריון תקין והבדיקת שתן לא אמינה . בכל מקרה - בדיקת דם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה