הפסקת תמיכת אוטרגוסטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/07/2018 | 20:29 | מאת: פוצי

שלום, אני בשבוע 10+2, לוקחת תמיכת אוטרגוסטן 200 משבוע 4 - וגינלי, נר בבוקר ונר בלילה. התמיכה ניתנה בגלל טיפולי פוריות , אין רקע של דימומים. הרופא הנחה אותי בסיום שבוע 10 פשוט להפסיק את התמיכה, לא בהדרגתיות אלא לקחת נר אחרון ולמחרת לא לקחת יותר. האם זה נכון? חשבתי שצריך להפסיק תמיכה בהדרגתיות ולא באופן "חד וחלק".. אשמח לתשובתכם תודה רבה!

אין צורך בהדרגה כי השליה מפרישה את הפרוגסטרון. אפשר להפסיק בפעם אחת. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה