שבוע 4 תופעות היריון שדומים למחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/07/2018 | 10:28 | מאת: היריונית טרייה

שלום... אני נמצאת חמישה ימים אחרי האיחור בדיקת בטא ביום השני לאיחור 216. הייתי אצל רופא נשים בגלל ששבוע אחרי הביוץ התחיל לי הפרשות ורודות וחומות. ביום האיחור עצמו הרופא ראה שהרירית עבה וראה את מיקום השק. הוא אומר שכל ההפרשות שהיו הם תסמין להיריון ושזה קורה בגלל ההשתרשות. היום ארבעה ימים לאחר האיחור פעם או פעמיים ביום יש הפרשה כזאת רק בניגוב. האם זה שכיח שזה קורה? הרופא שלי אמר שכל אחת הגוף שלה מגיב אחרת להשרשה. וגם אני מרגישה מיחשושים בבטן שדברים מתרחשים אצלי ברחם ויש כל הזמן גלי חום. ביום שישי אני נכנסת לשבוע 5 ויש לי תור לרופא מה הוא אמור לראות?

קודם כל התחושות שאת מתארת מאוד נורמליות ויש תחושה של כאבי מחזור ונפיחות באופן תקין. בשבוע 5 הוא אמור לראות שק הריון בדר"כ עם שק חלמון. אבל לרוב ללא דופק עדיין. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה