המטומה בשבוע 12 בגודל 7 סמ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/05/2018 | 18:27 | מאת: אלינור

היי לפני כיומיים היה לי דימום קל שהתפתח לדימום כבד הגעתי לבית חולים נבדקתי ואמרו לי שזה שכיח אך החליטו לאשפז אתמול הודיעו לאחר בדיקת אולטרסאונד שיש לי המטומה בגודל 75 /45 והיא גדולה מאוד שיושבת על צוואר הרחם הדימום המעיט אך הכאב לא אמרו לי שאין מה לעשות וצריך להמתין לראות לאן זה מתפתח חשוב לציין שבעבר עברתי הפלה טבעית בשבוע 16.6 ולא נאמר לי את סיבותיה עכשיו אני מתחילה להבין שזה עקב קרישת דם רציתי לדעת מה הסיכוי שההריון יתפתח ? או ייפול מה הסיכונים של העובר והאם לא כדאי לי להעבור גרידה ולחסוך לעצמי את האי נעימות שוב תודה

מניחה שכעת הדברים התבהרו אבל בכל זאת - נראה שיש מקום לבדוק קרישיות יתר מסוג APLA שאותה ניתן לבצע בהריון וכרגע רק לעקוב. עדכני עפי הצורך

20/06/2018 | 21:49 | מאת: אלינור

היי אז עברו עוד שלושה שבועות גודל המטומה לא השתנה אך יש לי דימומים חומים וורודים שלא עוזבים אותי במשך כמה ימים ואבי בטן וגב מה זה אומר ?

צריך לדון על זה במרפאת הריון בסיכון. זה לא למסגרת הזו. זה שיש הפרשות חומות זה סביר לגמרי אבל צריך לדון בהשלכות של היפרדות כזו בטרימסטר שני. את מזמנת לפנות אלינו.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה