כדור נגד חרדה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/04/2018 | 07:09 | מאת: שרה

שלום רב, בשבוע שעבר נטלתי לראשונה באופן חד פעמי כדור נגד חרדה בטיסה - ורבן אוקסאזפם 10 mg פעמיים, פעם אחת בטיסת הלוך וארבעה ימים לאחר מכן בטיסה חזור. מיד שחזרתי לארץ גיליתי בבדיקת שתן ביתית שאני בהריון ראשון (שבוע 4, מה שאומר שבזמן נטילת התרופה היתי בשבוע 3,4 לערך) מאחר וגיליתי כי התרופה אסורה לשימוש בנשים בהריון אני חוששת וחרדה מאד מההשלכות, מה עלי לעשות?

20/04/2018 | 07:12 | מאת: שרה

תיקון- שם הכדור vaben (ואבן)

26/04/2018 | 20:29 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כדאי להתיעץ בנושא זה עם המכון הטרטולוגי ( יש כזה במספר בתי חולים) . כי אכן אסור לקחת ואבן בהריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה