בטא?!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/04/2007 | 23:41 | מאת: יעל

מחזור אחרון 5/3/07 היום 23/4/07 - כ50 יום אחרי המחזור (20 יום איחור) בטא 4138 פרוגרסטון 58.7 האם הבטא לא היתה צריכה להיות גבוה יותר בשלב זה של ההריון? האם לא כדאי לקחת תמיכה כי הפרוגרסטרון לא גבוה? זאת בדיקת דם ראשונה שלי מאז איחור המחזור. אין לי השוואה לראות כיצד הבטא עלתה לחוצהההההההההההההההההההההההההההה צריכה זריקות הרגעה...........

יעל שלום אכן רמת הבטא נמוכה עבור 50 ימי מוסת ,אך יתכן והכניסה להריון היתה מאוחרת וההריון צעיר יותר ממה שחושבים, לברור יש צורך בביצוע בדיקת בטא חוזרת ובדיקת אולטרסאונד לברור תקינות העובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה