שבוע 15

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/04/2007 | 23:24 | מאת: סיגל

היי ,האים שבוע 15 נחשב כבר לחודש רביעי או עדין שלישי? זה מסקרן אותי,כי בכל מקום נאמר לי משהו שונה,והייתי רוצה לשמוע דעת רופא מיקצועי בכיר בשבועות? בברכה סיגל

סיגל שלום צר לי שגורמים רבים גרמו לך למבוכה עד כדי חוסר התמצאות בשבועותיך, אך כגורם מוסמך ובכיר הריני לאמר לך שאת בחודש רביעי, שהרי החישוב פשוט ביותר,בכל חודש יש 4.5 שבועות וחלוקה בינהם מובילה ל3.3 חודשים כלומר סיימת 3 חודשים ואת בתוך החודש הרביעי אך עוד לא סיימת אותו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה